IQ TEC Services s.r.o.

Efektivní využití domácnosti na dosah

Tak, jako se 19. století přezdívá století páry, představuje 21. století jednoznačně století rozvoje a technologií. Od začátku tohoto století nás sice nedělí větší část jeho let, přesto byla naše společnost schopna předčít jakékoliv představy o možnostech vývoje a to, co se zdálo býti nedosažitelné, představuje naší každodenní realitu.

Ačkoliv nás tento rychlý vývoj může občas mírně zastrašovat, plody jeho ovoce využívá každý z nás. Telefony, wi-fi, umělá inteligence či chytrá zařízení pro řízení budov. Právě řízení budov představuje inovaci, kterou uvítají všichni ti, kdo mají za cíl sledovat stav a využití budovy, ve které provozují svou podnikatelskou či jakoukoliv jinou užitnou činnost. Pokud se i Vy řadíte mezi vlastníky či provozovatele budov či průmyslových komplexů, kteří si rádi usnadní život využíváním novodobých vynálezů, budete jistě nadšeni z možností, které nabízí společnost IQ TEC Services s.r.o.

 

„S inteligentními systémy řízení budov můžete snadno sledovat a optimalizovat spotřebu energie, vody a plynu ve vaší domácnosti, což nejenže šetří peníze, ale také přispívá k udržitelnějšímu životnímu stylu a ochraně životního prostředí.“

Kontaktní formulář

IQ TEC Services s.r.o.

  • K metru 186/4
  • Praha 15521
  • IČ: 24227943
  • DIČ: CZ24227943

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 542 820 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena