Účetnictví Dolská s.r.o.

Kvalitní účetnictví pro rozvoj firmy

Každý podnikatel dnes potřebuje mít schopnou a zkušenou účetní. Ať už jste fyzická osoba (OSVČ) nebo právnická osoba (s.r.o., a.s.), jste na správném místě. Netrapte se a nezkoušejte si vést účetnictví sami. Ono dobře vedené účetnictví by nemělo být jen nepříjemnou povinností vůči státu. Mělo by být zdrojem kvalitních informací, které díky zkušenostem a odborným znalostem dobré účetní, pomohou s rozvojem vaší firmy.

Účetnictví, mzdy, personalistika, cokoliv potřebujete

Jste v situaci, že hledáte schopnou, samostatnou a zkušenou účetní, která vám zaručí kompletní účetní servis a poradenství pro Vaše podnikání, spolupracujte s firmou Účetnictví Dolská. Tato firma nabízí komplexní vedení účetnictví, mzdy pro zaměstnance, DPH, daně a související činnosti. Úzce spolupracuje s daňovým poradcem, má více jak 20 let zkušeností s vedením účetnictví pro malé, střední i velké podnikatelské firmy i neziskové organizace, v rámci celé České republiky. Pokud neradi komunikujete s úřady, nejste nebo nemáte tolik zkušeností a času, o komunikaci s ČSSZ Zdravotními pojišťovnami, Finančním úřadem a dalšími se tato firma profesionálně a spolehlivě postará. Firma Účetnictví Dolská Vám externě povede kompletní mzdy až do 100 zaměstnanců. Její zkušenosti a odborné znalosti se rozhodně vyplatí využít.

Kontaktní formulář

Účetnictví Dolská s.r.o.

  • Dělnická 4898/1a
  • Jihlava 58601
  • IČ: 09575341

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 540 213 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena