PohledavkyBezplatne.cz

Bezplatné vymáhání pohledávek

Znáte to, jste malý živnostník, drobný podnikatel, řemeslník, máte malou firmu a snažíte se dělat své řemeslo poctivě a spolehlivě. Ale nastane situace, že nedostanete za svoji práci, výrobky nebo služby zaplaceno. Zkoušíte to tedy řešit sami a voláte, píšete, urgujete, žádáte o zaplacení neuhrazených faktur a ono to nefunguje?  Čtěte tedy rozhodně dále.

Tento článek je vodítkem pro každého, kdo se s tím nechce smířit a své peníze za dobře odvedenou práci nebo služby chce získat zpět.

Vymáhání pohledávek bezplatně

Představujeme Vám tímto projekt: PohledavkyBezplatne.cz. Jedná se o revoluci ve správě pohledávek pro podnikatele z celé České republiky. Tento projekt je zcela výjimečný tím, že pomáhá hlavně drobným podnikatelům, řemeslníkům a malým firmám. Každému z nich tento projekt vymáhání pohledávek může pomoci získat peníze zpět.

Bezplatná pomoc ve správě pohledávek dostupná každému

Projekt PohledavkyBezplatne.cz mění zcela zásadně pravidla hry v České republice tím, že Vám poskytne své služby zcela zdarma. Zapomeňte tedy na zbytečné poplatky a omezení. Tentokrát je bezplatná pomoc ve správě pohledávek dostupná každému. Označení "bezplatné" neznamená kompromis v kvalitě, v rámci projektu PohledavkyBezplatne.cz, totiž veškeré náklady na správu pohledávky nese zásadně dlužník, po kterém je vymáháme.

„Nejlevnější cesta k Vašim penězům!“

Kontaktní formulář

Správa pohledávek, s.r.o.

  • Pobřežní 249/46
  • Praha 8 - Karlín 186 00
  • IČ: 02701065
  • DIČ: CZ02701065

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 540 208 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena