Paraškola Kantor

S hlavou v oblacích

Hledáte pořádnou dávku adrenalinu, vzrušení a dobrodružství? Nebo vybíráte pro někoho překvapení ve formě netradičního dárku, či poukazu? Neotálejte a vyzkoušejte dobrodružství tandemového - padákového seskoku bez nutnosti absolvovat rozsáhlý výcvik. Tandemový seskok zahrnuje skok instruktora a klienta, který se nachází připevněn k instruktorovi pomocí speciálního tandemového seskokového padáku. Tento způsob seskoku je oblíbený pro svou přístupnost a bezpečnost, což umožňuje i úplným začátečníkům zažít vzrušení volného pádu a pozorovat krásu panoramatického výhledu. Určitě si řeknete, co pro to musím udělat, co takovému seskoku předchází? Nemějte obavy, součástí seskoku je krátké cca 10-15 min zaškolení a poté hurá na seskok!

My Vám touto cestou představíme Paraškolu KANTOR – Tandemy Kantor, která existuje již od roku 1998 a seskoky provozuje ve svém moderním výcvikovém středisku na letišti v Mladé Boleslavi. Od roku 1998 s nimi skočilo tandemový seskok více než 12.200 nadšených pasažérů. Tato firma pečlivě dbá na profesionalitu a výběr svých spolupracovníků. Mají zkušenosti s pořádáním tzv. firemních akcí, kdy pro ně není problém uskutečnit až 50 seskoků padákem za den. Samozřejmostí je vždy individuální přístup ke každému pasažérovi.

„Každý pasažér po seskoku získává kompletní CERTIFIKÁT, včetně všech parametrů o provedení tandemového seskoku.“

Kontaktní formulář

Jindřich Kantor

  • Slunečnicová 2978/9
  • Praha 10 - Záběhlice 10600
  • IČ: 62892258
  • DIČ: CZ6609190324

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 540 213 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena