GROHMANN FABRIK s.r.o.

Zinkování a ocelové konstrukce

Zaměstnanci firmy Grohmann Fabrik s.r.o. se pyšní dlouholetou tradicí a odbornými znalostmi v oblasti povrchových ůprav  oceli. Firma poskytuje širokou nabídku služeb od zinkování až po výrobu ocelových konstrukcí. S důrazem na kvalitu, flexibilitu a individualitu služeb si zakládají na dlouhodobých partnerských vztazích se svými zákazníky. Podívejme se na několik klíčových oblastí činnosti, které Grohmann Fabrik s.r.o. nabízí.

Žárové zinkování – Široká škála možností

Žárové zinkování je jednou ze specialit firmy Grohmann Fabrik s.r.o. V nabídce najdete více možností, kde zinkovat, a to podle druhu/rozměru materiálu. Spolupracují se zinkovnami na území ČR, Polska a Slovenska, aby pro vás vybrali tu nejvhodnější zinkovnu. Zinkují drobné šroubky, matice, ale i konstrukce do délky 20 m, šířky 2,8 m a to odstředivě, termodifúzně, vysokoteplně. U některých zinkoven nabízí i pasivaci a dual systém - lakování na pozinkovaný materiál.

„Spojení tradičních hodnot a moderních technologií v úpravě oceli.“

Kontaktní formulář

GROHMANN FABRIK s.r.o.

  • Široká Niva 136
  • Široká Niva 79201
  • IČ: 05653321
  • DIČ: CZ05653321

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 540 213 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena