Střelnice Hovorany

Střelnice pro každého

Láká Vás vyzkoušet si něco netradičního, kam běžně s rodinou nezavítáte? Pod dohledem profesionálů může být střelnice tou správnou volbou. Střelnice může být využívána k různým účelům, přičemž hlavním záměrem bývá zpravidla zdokonalení střeleckých dovedností a zvýšení úrovně bezpečnosti nebo získání zbrojního průkazu.

Za vyzkoušení rozhodně stojí střelnice s celoročním provozem, pod vedením Luďka Srubiana, která se nachází v Hovoranech, v Jihomoravském kraji, okres Hodonín, 11 km jihozápadně od Kyjova. Tato střelnice nabízí celou řadu možností, jak pro veřejnost, tak i pro sportovní kluby a střelecké soutěže. Nyní Vám představíme několik oblastí využití.

Osvojení střeleckých dovedností pro začátečníky

Střelnice je ideálním místem pro lidi, kteří se teprve chtějí seznámit se střelbou. Zkušení instruktoři vám poskytnou základní výuku ohledně bezpečné manipulace se zbraněmi a základních střeleckých technik. Zkušenější střelci mohou využít střelnici k zdokonalení svých dovedností a k práci na specifických střeleckých technikách.

Kontaktní formulář

Luděk Srubian

  • Na Zelničkách 486/29
  • Svatobořice-Mistřín 69604
  • IČ: 42291879

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 540 213 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena