Trading Academy s.r.o.

Svět investic jako na dlani

V dnešní době velmi často slýcháme o nutnosti vhodného financování a zúročování vlastního kapitálu tak, abychom o něj například kvůli vysoké inflaci nepřicházeli. Doba ve které žijeme, je občas turbulentní, a to se projevuje právě i ve finančním sektoru. Ten se dotýká každého z nás možná více, než si ve skutečnosti uvědomujeme. Každý z nás by proto měl usilovat o to, aby své peníze uměl vhodně investovat a zúročovat je tak pro své budoucí já.

Investice, finance, kryptoměny. Tyto pojmy mohou občas působit odstrašujícím dojmem, přitom může být jejich poznání vcelku snadné. Obzvláště pokud Vás světem financí provede zkušený instruktor, který Vás naučí, jak své finance správně ovládat. Trading Academy nabízí vzdělávací kurzy, které Vás naučí jak správně nakládat s vlastním kapitálem tak, aby došlo k jeho co největšímu zhodnocení. Jejich heslem je, že správa vlastního kapitálu by měla být snadná. Žádné každodenní vysedávání u počítače, ale jednoduchost a efektivnost, představují klíčové prvky, které se svým zákazníkům snaží předat. Zároveň se nesnaží svým klientům nabídnout vědomosti, které nepovedou pouze k minimálnímu zhodnocení, ale které úspěšně zajistí zhodnocení vložených financí k maximální spokojenosti zákazníka.

Možnosti výuky:

  • investice v rámci cenných kovů
  • investice v rámci kryptoměn
  • investice v rámci mezinárodního obchodního systému Forex

„Naučte se obchodovat a investovat na první zcela individuální výuce, kde vás váš vlastní lektor provede vším, co potřebujete pro úspěch na poli investic - od úplných základů po profesionální strategie.“

Kontaktní formulář

Trading Academy s.r.o.

  • Na strži 1702/65
  • Praha 4 140 00
  • IČ: 05049130
  • DIČ: CZ05049130

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 540 213 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena