DEOS Technology s.r.o.

Jak naložit s tuhými odpady?

Řada firem si dnes klade otázku, jak naložit s tuhým odpadem. Obecně lze říci, že zpracování tuhých odpadů hraje významnou roli v řadě odvětví. V mnoha zemích platí zákony a předpisy, které stanovují povinnost pro firmy v oblasti nakládání s odpady, včetně tuhých odpadů. To znamená, že firmy jsou povinny zajistit odpovídající zpracování a likvidaci svých odpadů. Pokud nebudou tuto povinnost plnit, mohou být vystaveny finančním pokutám nebo jiným sankcím. Z ekonomického hlediska může být naopak zpracování tuhých odpadů pro řadu firem velmi výhodné. Pokud se podaří odpad zpracovat takovým způsobem, aby bylo možné ho znovu využít nebo prodat jako sekundární surovinu, mohou firmy získat příjem z prodeje těchto materiálů a zároveň snížit náklady na nakládání s odpady. Kromě toho, efektivní zpracování tuhých odpadů může také přispět k lepšímu image firmy a zvýšit její povědomí o odpovědnosti vůči životnímu prostředí.

DEOS Technology s.r.o.

Touto cestou Vám představíme firmu DEOS Technology s.r.o. Jedná se o českou společnost, která se specializuje na výrobu a dodávku zařízení na zpracování tuhých odpadů. Firma patří mezi přední české výrobce technologií pro ekologické zpracování odpadů. Hlavním výrobním programem společnosti DEOS Technology jsou zařízení na zpracování tuhých odpadů. Zařízení je možno použít samostatně nebo ho lze zakomponovat do větších technologických celků pro zpracování různých druhů odpadů. DEOS Technology s.r.o. je důvěryhodným a respektovaným partnerem pro zpracování odpadů v České republice i v zahraničí. Firma si zakládá na dlouhodobých vztazích se svými zákazníky a nabízí jim individuální přístup. Díky mnohaletým zkušenostem Vám odborně a kvalifikovaně pomohou navrhnout řešení právě pro Vás „na míru“. Všechny výrobky firmy jsou vyrobeny s ohledem na nejnovější technologické poznatky a na bezpečnost a ochranu životního prostředí. Firma využívá moderních technologií výroby a kvalitních materiálů, což zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost jejich výrobků.

„Dokážeme zákazníkovi pomoci od samého počátku návrhu technologie přes výrobu až po její úspěšnou realizaci, montáž a následný servis.“

Kontaktní formulář

DEOS Technology s.r.o.

  • Rybalkova 543
  • Jaroměř 55101
  • IČ: 05499593
  • DIČ: CZ05499593

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 540 198 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena