DELPO, s.r.o.

Děláme pořádně

Delpo aneb „Děláme pořádně“, takto zní název firmy, která se od roku 2006 zabývá dodávkami slaboproudých a silnoproudých elektroinstalací, elekromontáží a zabezpečením nemovitostí.V oblasti zabezpečení nemovitostí, nabízí firma Delpo opravdu rozsáhlé možnosti výběru. Mluvit můžeme o úplně základních potřebách, jako je třeba zkontrolovat zásuvku, ale také např. o elektroinstalaci od hrubé montáže až po kompletaci periferie. Firma Delpo dále zajišťuje montáž osvětlení budov a interiérů se specializací na LED osvětlení, instalace datových sítí a televizních rozvodů nebo také intalace a opravy domácích telefonů. 


V neposlední řadě zákazníka uspokojí nabídka PVC a AL výplně stavebních otvorů, oken a dveří. Především pro koncové zákazníky a generální dodavatele staveb nabízí firma Delpo kompletní realizace. Vybrat si můžete z hliníkových, plastových, dřevěných či ocelových oken, dvěří a dalších výplní stavebních otvorů, jako jsou např. skleněné fasády. Ani interiérové příčky či hliníkové opláštění budov není firmě Delpo cizí. Samozřejmostí jsou u nabídky i protipožární varianty. 
  

Pořád si nejste jisti zda zvolit firmu Delpo? Pojďme se podívat na výhody spojené se spoluprací. Firma Delpo poskytuje kompletní službu od vlastních konstrukčních návrhů až po pozáruční servis vlastních, ale také cizích výrobků. Výrobu či montáž zajišťují profesionálně proškolení firemní pracovníci. Vzhledem k vlastním výrobním prostorám a strojovému vybavení, firma nevyužívá externí montážní skupiny a je schopna vyhovět klientovi i v projektech většího rámce. 

„Při objednání zboží včetně instalace, jsou ceny počítány individuálně dle rozsahu zakázky.“

Kontaktní formulář

DELPO, s.r.o.

  • Herčíkova 2562/15
  • Brno - Královo Pole 61200
  • IČ: 27701484
  • DIČ: CZ27701484

Kontaktní údaje

Kontaktní osoby

Kontakty

Business Aggregator, s.r.o.
Sluneční náměstí 2583/11, Praha 13
IČO: 08320349

O projektu

Projekt Poptávky.cz sdružuje 536 737 poptávek na jednom místě. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující 70 % všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu. Tato služba představuje moderní způsob jak získávat nové zákazníky s revolučním konceptem platby za realizaci zakázky.

Poptávky.cz © 2024 | všechna práva vyhrazena